Megosztás

Kapcsolat

Duli Dekor: Duli Ferenc ev.

Tel.: +36 1 258-2045

+36 30/9545 108

+36 30/9962 545

E-mail: feri.duli(kukac)gmail.com

Nyitva tartás: Nincs fix nyitvatartási idő

Ügyfélfogadás: előre egyeztetett időpontban.
 

Facebook

Gyakori kérdések

Milyen színű lehet a világító reklámtábla kerete ?

Az aluminium keretprofil szinte bármilyen színú lehet, szinterezéssel készítjük. A műanyag keretprofil  törtfehér, szürke és fekete színben létezik.

Milyen anyagból készülhet a világító reklámtábla kerete ?

A világgító reklámtábla kerete készülhet alumínium vagy műanyag keretprofilból. Az aluminium kültérre javasolt, a műanyag inkább beltéri használatra. Többféle szélességben léteznek.

Mennyibe kerül a világító reklámtábla négyzetméteri ára ?

A világító reklámtábla készítésének árát több tényező befolyásolja: pl.milyen anyagból készül  és milyen széles a keret, a reklámtábla keretének anyagszükséglete,a beszerelt fénycsövek száma, az előlap plexi vastagsága, mérete, a grafika kivitelezési technikája.

Új táblák tiltják a dohányzást ! Ön már lecserélte ?

2014.03.07.

A nemdohányzók védelmét szolgáló szabályok betartásával együtt az új táblákat a járási, kerületi kormányhivatalok népegészségügyi intézetei ellenőrzik.

A feliratok formájára, tartalmára eddig csak ajánlás létezett. A március 1-től mindenhol egységessé és ezzel egyértelművé válnak a jelzések. Ennek részeként mostantól a feliratokat legalább A4 méretben kell kihelyezni, a jó láthatóság és olvashatóság érdekében pedig a minimális betűnagyságot is meghatározza a vonatkozó kormányrendelet. Fontos kitétel, hogy a magyar nyelvű szöveges tartalom mellett angolul, németül, franciául és oroszul is szerepelnie kell a „Dohányzásra kijelölt hely”, illetve a „Tilos a dohányzás!” felhívásoknak. 

Az új táblákon fel kell tüntetni a helyi tarifával hívható 06 40 200 493-as, úgynevezett kék számot, ahol egyfelől a leszokáshoz nyújtanak támogatást, másrészt az Nvt. előírásainak megszegésével kapcsolatban is észrevételt lehet tenni. Szerepelnie kell a www.leteszemacigit.hu internetes hivatkozásnak is, amelyen keresztül a leszokni vágyók kaphatnak segítséget.

Rendkívüli ajánlatunk

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!