Megosztás

Kapcsolat

Tel:   +36 1 258-2045, +36 30/9545 108, +36 30/9962 545
E-mail: dulifer@t-online.hu

Nyitva tartás: Nincs fix nyitvatartási idő

Ügyfélfogadás: előre egyeztetett időpontban.
 

Facebook

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a világító reklámtábla négyzetméteri ára ?

A világító reklámtábla készítésének árát több tényező befolyásolja: pl.milyen anyagból készül  és milyen széles a keret, a reklámtábla keretének anyagszükséglete,a beszerelt fénycsövek száma, az előlap plexi vastagsága, mérete, a grafika kivitelezési technikája.

Hol vehető át az elkészült reklámtábla, kiszállítják-e a felszerelés helyére ?

Az eklészült reklámtáblát telephelyünkön a 1171. Budapest Strázsahegy u. 8. szám alatt vehetik át. A kiszállítást külön díjazás ellenében vállaljuk. A kiszállítási díj 140.-+áfa/km

Mit jelent a változó szélességű Nemzeti dohánybolt tábla ?

A helyi adottságoknak megfelelően kell elhelyeznia Nemzeti Dohánybolt táblát, lehetőleg a bejárat szélességében. A változó szélesság annyit jelent, hogy a törvényben előírt 40 cm átmérőjű kör alakú jelzés a cégtábla bal oldalán jelenik meg. A kör közepén fehér alapon fekete 18-as szám található ettől balra, helyezkedik el két sorban a Nemzeti Dohánybolt felitrat, ennek a körtől való távolsága változhat a rendelkezésre álló hely függvényében, de nem lehet az egész tábla 4m-nél hosszabb, csak külön engedéllyel.

Matricakészítés

 Matricakészítés

Öntapadós anyagból készíthetünk különféle egyedi matricákat, melyeket elhelyezhetünk az autónk szélvédőjén, használhatjuk autódekorációként.

Mérete különböző lehet a néhány centitől, akár a méteres nagyságúig.

Nemzeti Dohánybolt matricák készítését is vállaljuk:

Kiegészítő dekorációs matricák bruttó árai:  
HÚZNI 21x10 cm 21x10 cm 370.-
TOLNI 21x10 cm 370.-
NYITVATARTÁSI IDŐ 16x29,7 cm 700.-
Kuka matrica 80x7 cm 1.460.-

 

 

A matrica az  egyik legolcsóbb reklámhordzó, viszont ez, csak a sorozatgyátásban készültekre igaz.

 

Az egyedi matricák elkészítésénél a tervezés költsége egy, vagy csak néhány darabra oszlik el és minél nagyobb a darabszám annál kisebb a tervezési költség ( ugyanúgy csak egyszer merül fel),ami egy-egy elkészült matricára jut.

Matricáink digitális ( fotó) nyomtatással készülnek, lehetőség van, bármilyen alakzat körbevágására.

 

Szeretne autójára , üzlete portáljára QR-kód matricát ragasztani ?

 

Mi az a  QR-kód?

Egy kétdimenziós vonalkód ( pontkód), melyet a japán Denso-Wave  autóalkatrész-gyártó cég fejlesztett ki 1994-ben, célja a termékek automatikus azonosítása volt.

Rendkívül népszerű Japánban és már Amerikában és  Európában is gyorsan terjed.

 

Miért ez a neve?

Az angol Quick Response (lefordítva gyors válasz) rövidítésből kapta.

 

Miért érdemes használni ?

Mert egyszerűen, csak le kell fényképezni és máris az érdeklődő számára fontos az információk a rendelkezésre állnak.

A legtöbb új telefon már rendelkezik saját QR-kód (mobilkód) olvasó szoftverrel.

Mire használható a QR-kód:

Személyes információk  közlésére

Használható akár személyes azonosításra, ilyen például a Lufthansánál nemrégiben bevezetett elektronikus check-in rendszer, amikor is az utas „beszállókártyáját" a telefonjára kapja meg, mobilkód formájában, melyet a beszálláskor leolvashat a légitársaság.

Japánban ennél személyesebb célokra is használják: előfordul, hogy a japánok saját ruházatukra nyomtatnak kódot, és azt lefényképezve bárki többet megtudhat az illetőről. Tulajdonképpen egy-egy magánszemély másodpercek alatt készíthet kódgenerátor programokkal egyedi kódokat és szabadon használhatja azokat. Ezt rengetegen meg is teszik így blogot, szolgáltatást, vagy éppen egyszerűen saját magukat népszerűsítik vele.

Üzleti célokra

Mégis a legnagyobb találmány az benne, hogy weboldalunkra irányíthatjuk az érdeklődőket bármilyen felületről pl.: óriásplakátról, szórólapról, kiadványokról névjegyről ,céges és magán autókról, üzletek portáljáról, a kirakatban lévő termékek mellől, vagy akár a dolgozóink munkaruhájáról, a termékek csomagolásáról.

Többféle méretben és minőségben készítünk QR-kód matricát, attól függően hol, milyen felületen szeretné alkalmazni ennek megfelelően az ár is változik, amit a nyomtatandó fólia minősége( 3-5-7 éves) határozza meg, illetve az, hogy kültéri, vagy beltéri használatra készül a matrica, el kell-e látni védőlaminálással, vagy sem.

Kérje ajánlatunkat

E-mail cím *:
Név *:
Telefonszám *:
Kérje ajánlatunkat ! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. A munka jellegétől függően igény szerint helyszíni felmérést végzünk.:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Wohlimpex Kft.

1171. Budapest Strázsahegy u.8.

Tel.: 258-2045, + 36 /30 9962-545 , + 36 /30 9545 108

E-mail: dulifer@t-online.hu