Megosztás

Kapcsolat

Tel:   +36 1 258-2045, +36 30/9545 108, +36 30/9962 545
E-mail: dulifer@t-online.hu

Nyitva tartás: Nincs fix nyitvatartási idő

Ügyfélfogadás: előre egyeztetett időpontban.
 

Facebook

Gyakori kérdések

Hol helyezhető a Nemzeti Dohánybolt tábla ?

A cégtábla téglalap alakú, és a dohánybolt homlokzatán, a dohánybolt bejárata fölött, lehetőleg a bejáratszélességében, a nyílás felső sávjában helyezkedik el. Függönyfal vagy üveghomlokzat esetén a táblaa bejárat fölött, annak szélességével harmonizálva helyezendő el.

Milyen méretű lehet a Nemzeti Dohánybolt tábla

A cégtábla mérete – akár a fővárosban, akár a vidéki településeken – maximum 2 m² lehet. Ennélnagyobb méretű cégtábla peremfeltételeit – konkrét helyszín ismerete esetén – a főépítésszel vagy ahelyi Építészeti-Műszaki Tervtanáccsal kell leegyeztetni.

Milyen lehet a reklámtábla grafikai kivitelezése ?

A reklámtábla grafikája készülhet egyszerű plotteres ( betűvágott ), vagy digitális ( fotónyomtatott) , vagy a két technika kombinálásával.

Üzletdekoráció-üzletdekor

Több üzlete van és szeretné, ha a könnyen azonosítanák azokat az elégedett vevői ?

Kicsi a reklámfelülete, de jó lenne minél több információt közölni vevőivel, ügyfeleivel ?

Megoldás üzletdekoráció.

Az üzletek dekorálása felméréssel kezdődik, majd a megrendelő által felvázolt elképzeléseknek megfelelően elkészítjük a grafikát.

A grafikai tervek elfogadása után elindulhat a  gyakorlati kivitelezés.

 Az alábbi ruhajavítással foglalkozó cég( Couture Exress Minőségi Ruhaszerviz ) a példa arra, hogy kisméretű üzlethelyiségek rendelkezésre álló felületeit hogyan lehet praktikusan és maximálisan kihasználni az ügyfelek tájékoztatására, valamint reklám céljára.

Minden üzletben helyben végzik a ruhajavítást és igazítást, így néhány négyzetméteren el kell férnie a varró-, a vasalógépnek, interlock-nak és egy próbafülkének.

A miskolci üzlet esetében az árlista az üzlet ajtajára került, digitális nyomtatással készült laminált öntapadós fóliára.

Az üzlet külső falán elhelyezet  műanyag lemezre kasírozott centi, mely a cégér része, erről bárki azonosítani tudja az adott szolgáltatót.

A kirakatüvegre kerültek (betűkivágott technikával) olyan információk melyek fontosak lehetnek pl.: nyitva tartás, express szolgáltatás.

A dunakeszi üzlet  esete speciális , nem csak a kis mérete, hanem a szabálytalan alakzata miatt is, mindössze 9 m2 állt  rendelkezésére , így  a próbafülke a nagy üvegfelület mögött helyezkedik el, melyre a centi és az árlista került.

Egyéb információk pl. általános szerződési feltételek és egyéb információk a pult homlokzati részén olvashatóak.

A világító reklámtáblák esetében a helyi adottságok szabtak határt  ezek mérete a megrendelő kívánsága szerint kerültek elkészítésre, átvilágítós tej opál plekszire, betükivágott átvilágítós fóliára, aluminium keretben, neon világítással.

Az üzletek portálját (portál dekoráció), üvegfelületét érdemes kihasználni , akár árlista, akár akció megjelenítésére.

A reklám lehet betűkivágott,vagy digitális  fotónyomtatással készült.

A kirakat alkalmas még a forgalmazott márkák megjelenítésére is, mint az alábbi villanyszerelési szaküzlet esetében történt.

A kirkatdekoráció,digitális nyomtatással készült vynil kültéri fóliára, ezen nem látni át, de lehetséges olyan fóliát is alkalmazni ami perforált és a fény átengedi és belülről kilátni az üzletből.

 

Wohlimpex Kft.

1171. Budapest Strázsahegy u.8.

 

Tel.: 258-2045, + 36 /30 9962-545 , + 36 /30 9545 108,

E-mail: dulifer@t-online.hu