Megosztás

Kapcsolat

Duli Dekor: Duli Ferenc ev.

Tel.: +36 1 258-2045

+36 30/9545 108

+36 30/9962 545

E-mail: feri.duli(kukac)gmail.com

Nyitva tartás: Nincs fix nyitvatartási idő

Ügyfélfogadás: előre egyeztetett időpontban.
 

Facebook

Gyakori kérdések

Ki szereli fel az elkészült reklámtáblát ?

Az elkészült reklámtáblát kérésre külön díjazás ellenében felszereljük, ennek díja függ attól hová kerül fel a reklámtábla Pl. milyen magasra kell feltenni, létráról megoldható-e, vagy csak állásról.

Milyen méretű lehet a Nemzeti Dohánybolt tábla

A cégtábla mérete – akár a fővárosban, akár a vidéki településeken – maximum 2 m² lehet. Ennélnagyobb méretű cégtábla peremfeltételeit – konkrét helyszín ismerete esetén – a főépítésszel vagy ahelyi Építészeti-Műszaki Tervtanáccsal kell leegyeztetni.

Hol helyezhető a Nemzeti Dohánybolt tábla ?

A cégtábla téglalap alakú, és a dohánybolt homlokzatán, a dohánybolt bejárata fölött, lehetőleg a bejáratszélességében, a nyílás felső sávjában helyezkedik el. Függönyfal vagy üveghomlokzat esetén a táblaa bejárat fölött, annak szélességével harmonizálva helyezendő el.

Üzletdekoráció-üzletdekor

Több üzlete van és szeretné, ha a könnyen azonosítanák azokat az elégedett vevői ?

Kicsi a reklámfelülete, de jó lenne minél több információt közölni vevőivel, ügyfeleivel ?

Megoldás üzletdekoráció.

Az üzletek dekorálása felméréssel kezdődik, majd a megrendelő által felvázolt elképzeléseknek megfelelően elkészítjük a grafikát.

A grafikai tervek elfogadása után elindulhat a  gyakorlati kivitelezés.

 Az alábbi ruhajavítással foglalkozó cég( Couture Exress Minőségi Ruhaszerviz ) a példa arra, hogy kisméretű üzlethelyiségek rendelkezésre álló felületeit hogyan lehet praktikusan és maximálisan kihasználni az ügyfelek tájékoztatására, valamint reklám céljára.

Minden üzletben helyben végzik a ruhajavítást és igazítást, így néhány négyzetméteren el kell férnie a varró-, a vasalógépnek, interlock-nak és egy próbafülkének.

A miskolci üzlet esetében az árlista az üzlet ajtajára került, digitális nyomtatással készült laminált öntapadós fóliára.

Az üzlet külső falán elhelyezett  műanyag lemezre kasírozott centi, mely a cégér része, erről bárki azonosítani tudja az adott szolgáltatót.

A kirakatüvegre kerültek (betű kivágott technikával) olyan információk melyek fontosak lehetnek pl.: nyitva tartás, expressz szolgáltatás.

A dunakeszi üzlet  esete speciális , nem csak a kis mérete, hanem a szabálytalan alakzata miatt is, mindössze 9 m2 állt  rendelkezésére , így  a próbafülke a nagy üvegfelület mögött helyezkedik el, melyre a centi és az árlista került.

Egyéb információk pl. általános szerződési feltételek és egyéb információk a pult homlokzati részén olvashatóak.

A világító reklámtáblák esetében a helyi adottságok szabtak határt  ezek mérete a megrendelő kívánsága szerint kerültek elkészítésre, átvilágítós tej opál plekszire, betű kivágott átvilágítós fóliára, alumínium keretben, neon világítással.

Az üzletek portálját (portál dekoráció), üvegfelületét érdemes kihasználni , akár árlista, akár akció megjelenítésére.

A reklám lehet betű kivágott,vagy digitális  fotónyomtatással készült.

A kirakat alkalmas még a forgalmazott márkák megjelenítésére is, mint az alábbi villanyszerelési szaküzlet esetében történt.

A kirakat dekoráció,digitális nyomtatással készült vynil kültéri fóliára, ezen nem látni át, de lehetséges olyan fóliát is alkalmazni ami perforált és a fény átengedi és belülről kilátni az üzletből.

Kérje ajánlatunkat, vagy kérdezzen tőlünk !

E-mail cím *:
Név *:
Telefonszám *:
Kérjen ajánaltot, vagy kérdezzen tőlünk:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Duli Dekor: Duli Ferenc ev.

1171. Budapest Strázsahegy u.8.

Tel.: 258-2045, + 36 /30 9962-545 , + 36 /30 9545 108,

E-mail: 

feri.duli(kukac)gmail.com

duli.judit(kukac)gmail.com